Nyheter

GCAE Årsmøte og konferanse i Portugal i februar

Publisert: 20. mars 2023  av Kristin Moe Krohn  |  Siste nyheter  |  Arkiv

GCAE gjennomførte sitt årsmøte og generalforsamling i forkant av konferansen Re-thinking the Golfbusiness. Årsmøtet ble gjennomført med ca. 20 deltagere fra ti medlemsland.

Generalsekretær Lodewijk Klootwijk ble hyllet for sin innsats gjennom vanskelige tider med Covid og for å klare å holde organisasjonen i gang. Lodewijk som eier og bruker en norsk livbåt i de nederlandske kanaler, ble overrakt ett sett med norske redningsvester og en Linjeakevitt for å symbolisere at vi har tillit til at han holder organisasjonen i sikkert farvann fremover.

Lodewijk ble tidligere i år tildelt vår søsterorganisasjons NGCOA’s Paul Porter Award for sin innsats i golfen. https://www.youtube.com/watch?v=IQwK2BW39aw 


Årsmøtet diskuterte imidlertid hvordan man strategisk skal arbeide bedre og mer målrettet, og styrke sin posisjon som nettverksbygger og pådriver på utviklingen av europeisk golf.


Lars Havrevold fikk fornyet tillit som president og fikk i oppdrag sammen med generalsekretær å sette sammen et forslag til et mindre, men mer effektivt og aktivt styre, samt ett opplegg for bedre og hyppigere kommunikasjon med medlemmene og å involvere dem i konkrete oppgaver gjennom «Members Comittee» som skal møtes tre til fire ganger i året eller etter behov.  Et viktig mandat er å gjøre organisasjonen mer synlig i det offentlige rom.


Konferansen ble gjennomført med ca 150 deltagere fra hele Europa med gode foredragsholdere om viktige og interessante temaer. Se egen sak.

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK hvis du godtar dette Les mer om cookies og personvern her